0881118111
Wings for Life World Run 2016

Wings for Life World Run 2016

oneCentral en Com1 faciliteren wereldwijde sponsorloop

oneCentral, leverancier van telecom- en clouddiensten, heeft onlangs bekendgemaakt een partnerovereenkomst te hebben gesloten met Com1, dat gespecialiseerd is in de levering van technologische diensten. Beide bedrijven luiden het kersverse partnership in met de ondersteuning van Wings for Life – World Run, een benefietevenement waarbij hardlopers van over de hele wereld geld inzamelen voor onderzoek naar de behandeling van dwarslaesies.

Een evenement van zo’n omvang vraagt om een even zo omvangrijke ‘telecommunicatieve’ ondersteuning. oneCentral heeft die taak graag op zich genomen. Marius Savelbergh, ceo bij oneCentral: “Ik ben er trots op dat wij als Nederlandse provider in samenwerking met Com1 in 34 landen de telefonische voorzieningen hebben mogen verzorgen. Wij kijken terug op een perfect verlopen dag.”
Com1 heeft alle technologische voorzieningen op zich genomen. Onder andere door op locatie in het Oostenrijkse Salzburg een volledig ingericht 3CX-callcenter op te zetten, waarmee de centrale regie in Oostenrijk in contact kon blijven met die in de 33 andere deelnemende landen. Ook heeft het bedrijf alle Voice-koppelingen verzorgd. oneCentral verzorgde de aansturing van het callcenter en de Voice-koppelingen, met behulp van het betrouwbare en stabiele Callocate-platform. Daarmee zijn alle telefonische verbindingen naar en van Salzburg doorverbonden, van welk continent dan ook.

Bron: http://www.connexieb2b.nl