0881118111
Voice365 Suite uitgebreid met contactcenterdiensten CC4Teams

Voice365 Suite uitgebreid met contactcenterdiensten CC4Teams

oneCentral breidt Voice365 uit met de omnichannel contactcenteroplossing CC4Teams van ContactCenter4All. CC4Teams kan nu als SaaS-oplossing worden geïntegreerd in bestaande Microsoft-omgevingen en in combinatie met traditionele telefonie. Zo kunnen contactcenter-medewerkers blijven werken in hun vertrouwde Microsoft Teams en tegelijk profiteren van additionele contactcenter-functies.

CC4Teams is een oplossing van het Nederlandse bedrijf ContactCenter4All. Met CC4Team hebben callcenter-medewerkers niet alleen snel inzicht in en overzicht van inkomende telefoongesprekken, ze kunnen ook oproepen routeren, agenda’s van collega’s raadplegen, terugbelnotities maken en veel meer. Binnen de applicatie kunnen ze met klanten communiceren via telefoon, webchat, social media, e-mail of WhatsApp.

Teams en telefonie werken samen

Binnen de samenwerking met oneCentral is CC4Teams nu dankzij Voice365 beschikbaar in zowel Microsoft Teams als met traditionele telefonie. Voice365 is een dienst van oneCentral die Microsoft Teams en bestaande telefonie verbindt en bovendien eenvoudig laat samenwerken met andere communicatietools. oneCentral levert Voice365 aan via partners en gecertificeerde Microsoft-resellers. Voice365 biedt een integratie die volgens Marius Savelbergh van oneCentral heel waardevol is voor Microsoft Partners. “Medewerkers van bedrijven en organisaties kunnen nu makkelijker telefonisch en via Teams bellen en gebeld worden vanuit een contactcenter-applicatie. Veel organisaties worstelen met die uitdaging en ICT-dienstverleners en telecomresellers kunnen dat nu heel eenvoudig implementeren. Bij oneCentral begrijpen we dat het aanbieden en uitrollen van telefonie een andere expertise vereist en daarom ondersteunen we resellers en partners graag bij de implementatie van deze dienst.”

Kracht van contactcenters

ContactCenter4All werkt al sinds 2013 met de unified oplossingen van Microsoft en trekt nu gezamenlijk met oneCentral  op naar bedrijven en organisaties met advisering, training, support en integratie. In de ogen van Anne-Meine Gramsma van ContactCenter4All is een contactcenter cruciaal voor het managen van de complete lifecycle van klantrelaties. “De kracht van contactcenters is vragen van klanten zo effectief mogelijk en via meerdere kanalen te behandelen. Bedrijven moeten dus kunnen communiceren via de telefoon, chat, e-mail, Whatsapp en social media”, zegt Gramsma. “Alleen zo zijn contactcenter-agents in staat de vragen van klanten op een goede en snelle manier beantwoorden of routeren naar de juiste persoon of afdeling binnen de organisatie. Een goed contactcenter heeft groot effect op de tevredenheid van klanten en medewerkers maar leidt bovendien tot kostenverlagingen omdat klanten beter, sneller en efficiënter worden geholpen.”

Meer informatie over onecentral: Meeuwis.vermeer@onecentral.nl

Meer informatie over ContactCenter4All: anne-meine.gramsma@contactcenter4all.com