Voice365 Launch Pack

Steeds meer bedrijven willen hun telefonie koppelen aan Microsoft Teams. Toch vinden ze dit ook spannend. De integratie kan complex zijn en je neemt toch afscheid van je telefooncentrale met al die vertrouwde features. Om dit te ondervangen hebben we de dienst Voice365 ontwikkeld. Partners en IT-resellers kunnen Voice365 nu tijdelijk 2 maanden kosteloos aanbieden aan klanten die deze stap overwegen maar nog koudwatervrees hebben. Vraag ons Service Team naar het nieuwe Voice365 Launch Pack.

Wat is Voice365 eigenlijk?

Onder de Voice365 Suite biedt oneCentral een groeiend aantal diensten rond de telefoniekoppeling Microsoft Direct Routing voor Teams. Via een vertrouwde beheeromgeving worden bestaande Microsoft365 gebruikers aan de dienst gekoppeld. Daarna kunnen we Teams uitbreiden met opname van zowel audio- als videogesprekken, callcenter functionaliteiten en een koppeling met de bestaande telefoniecentrale. Medewerkers zijn dan via Teams onderdeel van de bestaande telefonie-omgeving van het bedrijf inclusief nummers en doorschakelingen. Met Voice365 functioneert de Teams-client van je klant als een softphone of client op de eigen VoIP-centrale. Je kunt ook een deel van de medewerkers of individuele nummers van je klant aansluiten. Voice365 biedt jouw klant dus een gefaseerde overgang naar een volledige Microsoft 365 Teams-telefonie koppeling zonder verlies van de functionaliteit van de telefooncentrale.

Hoe bestel je Voice365?

Voice365 kun je nu als Launch Pack tijdelijk twee maanden kosteloos aanbieden aan je klanten. Het Voice365 Launch Pack is per direct beschikbaar via de my.oneCentral partnerportal en biedt je klanten een basis testomgeving met tot 10 gebruikerslicenties en 085-nummers. In deze proefperiode kun je de klant ervan overtuigen om Voice365 te blijven gebruiken. Na uiterlijk twee maanden gaat het Launch Pack over in een betaalde Voice365-licentie. Mocht de klant al eerder overtuigd zijn, dan kan de dienst direct uitgebreid worden naar een volledige dienst met meer gebruikers en/of eigen nummers.


Deze actie loopt tot en met 30 juni 2022.

Waaruit bestaat het Voice365 Launch Pack?

Maximaal 10 gebruikers licenties

10-blok (+3185 prefix)

2 maanden gratis 

Wat zeggen onze partners en hun klanten?

Diverse partners hebben Voice365 al succesvol geïmplementeerd bij klanten. 

POORT80 BELT ZORGELOOS MET BELLEN VIA TEAMS VAN AVENTEL

Iedereen wil tegenwoordig bellen via Teams. Met die wetenschap besloot Steven Schrier van Aventel onderzoek te doen naar de mogelijkheden. Als telecomreseller ging hij in gesprek met oneCentral en dat leidde tot de eenvoudige maar goed werkende dienst Teams Bellen. De pilot bij zijn klant Poort80 bleek een schot in de roos.

Geef je sales een boost

Laat je klanten met Voice365 profiteren van zowel de rijke features van telefonie als de voordelen van Teams. En geef je eigen sales tegelijkertijd een boost. Om je te helpen bij de marketing van Voice365, hebben we een tekst beschikbaar die je kunt mailen aan je klanten. Mocht je interesse hebben in deze mailingtekst en/of een banner voor op je website dan kun je deze aanvragen bij ons Service Team.

Voice365 Launch Pack actievoorwaarden

  • Microsoft Teams Direct Routing module inclusief toegang tot het Voice365-portal. Vanuit deze SBC selfservice portal kun je onze diensten verbinden met een Microsoft-tenant.
  • Kostenloos abonnement voor maximaal 10 gebruikers met nieuw toegewezen nummerblok van tien 085-nummers.
  • De dienst is 2 maanden gratis en wordt na deze periode automatisch omgezet naar een betaald licentiemodel tenzij de partner de diensten beëindigt voor het einde van de gratis periode. De dienst kan eerder worden omgezet naar een betaald abonnement inclusief het toevoegen van meer gebruikers, koppeling met additionele diensten zoals gespreksopname of het het toevoegen van nieuwe nummers en/of portering van bestaande nummers.

Copyright © oneCentral 2021