0881118111

Samen verbinden

Veel bedrijven worstelen met nieuwe technologie. Ze worden enthousiast gemaakt door leveranciers die alle voordelen van technologie, applicaties en oplossingen kleurrijk kunnen beschrijven. Technologie maakt communicatie mogelijk, maar een goede oplossing is geen gegeven.

Eerlijk is eerlijk, oneCentral is in de basis ook technologie en als specialisten zijn we daar de hele dag mee bezig. Onze dienstverlening draait op technologie die samenwerkt met de beste leveranciers. Onze netwerken, datacenters en systemen zijn bewezen, beveiligd en gecertificeerd. Onze klanten vertrouwen daar al ruim 15 jaar op en ze beseffen dat wij hun verbondenheid alleen met onderliggende technologie kunnen garanderen. Verbinding is toch ook wat jij wilt.

Verbinding is meer dan een kabel tussen twee apparaten

Voor ons is verbinding meer dan een kabel tussen twee apparaten of een schakel in een netwerk. Bij oneCentral vinden we dat communicatie ervoor zorgt dat mensen hun werk succesvol en met plezier kunnen doen. Dat is wat onze klanten ervaren. Zo kunnen ze onze systemen inzetten voor de meest uiteenlopende toepassingen. Ze besparen kosten met nieuwe communicatie. Ze laten hun medewerkers veilig thuis of onderweg flexwerken. Zo zijn ze aantrekkelijk voor nieuwe medewerkers en kunnen ze hen empoweren met nieuwe manieren van werken. Zij bepalen dat zelf, wij niet.

Onze specialisten weten hoe techniek een antwoord kan geven op de vragen van jouw organisatie. Wij leggen de verbinding en zorgen zo voor verbondenheid. Dat doen we al jaren met veel succes. Want laten we eerlijk zijn, ook jij wilt toch niet weten hoe de techniek erachter werkt.

Verbinding garanderen

Ruim 15 jaar geleden was de trend al zichtbaar. Sommigen twijfelden nog, maar de toon was gezet. Het internet ging iedereen met iedereen verbinden. Dit is nu realiteit. De groei van bedrijven en het succes van mensen zijn gebaseerd op die verbindingen via het internet.

Het internet heet nu de cloud en bedrijven profiteren van die verbondenheid. Maar er is een keerzijde. Al die verbindingen kunnen complex zijn. Inmiddels zijn velen het overzicht kwijt van al de netwerken, software, applicaties en abonnementen van hun organisatie. Maar hun organisatie is ervan afhankelijk en dat kan een verborgen risico zijn.

Vanuit onze visie hebben onze specialisten twaalf jaar geleden al de basis gelegd voor ons communicatieplatform waarmee wij de verbindingen van onze klanten garanderen. De belangrijkste telecomoperators en IT-bedrijven werken met ons platform zodat we een breed scala aan zakelijke communicatiediensten kunnen bundelen voor onze klanten. Ons cloudplatform werkt in onze beveiligde en gecertificeerde datacenters die voor de zekerheid en snelheid via meerdere netwerken met elkaar zijn verbonden.

Zo zijn we in staat bedrijven de antwoorden te geven op hun vraag naar verbinding met hun klanten, leveranciers en relaties. Soms door telefonie te koppelen aan bedrijfsapplicaties. Dan weer door vaste en mobiele communicatie te bundelen in één dienst. Of door superveilige breedband netwerkverbindingen die bedrijfskritische data van klanten verzenden tussen de vestigingen in heel Europa. En steeds vaker met moderne videocommunicatie zodat medewerkers veilig thuis kunnen werken en verbonden blijven met collega’s. Voor elk bedrijf hebben we een eigen antwoord, want elk bedrijf heeft immers z’n eigen vragen. Wat is jouw vraag?

De toekomst is nu

De wereld verandert. Bedrijven gaan daarom de komende jaren anders werken. Mensen werken thuis. Of onderweg. Klanten zijn online. Het kantoor wordt meer een ontmoetingsplek. Software en alle data zitten in de cloud. Het grote vraagstuk is; hoe ga je al die puzzelstukjes van je organisatie in de toekomst verbinden?

Verbinden, daar gaat het om. We zien steeds vaker om ons heen dat bedrijven worstelen met die uitdaging. Dat snappen we. Het organiseren van nieuwe communicatie leidt tot veel vragen. Dus luisteren we vooral naar klanten en de vraagstukken die ze hebben. Met onze expertise en ervaring vinden we samen de oplossingen die de verbinding mogelijk maakt binnen jouw organisatie en met je omgeving.

In onze visie is communicatie meer dan technologie. Communicatie gaat om het verbinden van mensen. We ondersteunen bedrijven al jaren succesvol bij het maken van verbinding met collega’s, klanten en relaties. Samen met onze partners kunnen we dat voor je uit handen nemen. Verbinden is namelijk ook loslaten.

Samenwerking

ISO-certificering

oneCentral is gecertificeerd voor ISO 27001:2017 Informatiebeveiliging. Brand Compliance heeft het certificaat eind augustus 2020 uitgereikt. Partners kunnen nu eenvoudiger aantonen dat hun dienstverlening veilig, vertrouwelijk en betrouwbaar is.

ISO Logo Brand Compliance

Leveranciers en operators

oneCentral biedt een communicatieplatform met diensten van toonaangevende leveranciers en operators zodat partners profiteren van optimale dienstverlening.

Telefonie & UC

Interconnectie

Netwerken

Technologie

Hosting