0881118111

Xelion

oneCentral biedt:

  • Groeimogelijkheden naar hogere marktsegmenten
  • Infrastructuur, hosting, SIP-trunks, verbindingen en nummers
  • Integratie Xelion 7 met Microsoft Teams

Partnermanager Thijs van den Ende van Xelion over samenwerking met oneCentral:

Xelion startte in 2010 met een hosted PBX inclusief UC-diensten en was vooral gericht op het MKB. Maar door de uitbreiding van features en de samenwerking met oneCentral kan Xelion nu telefonie en UC naadloos integreren met infrastructuur- en IT-diensten. Zo helpen we Xelion met de stap naar MKB+ en hoger.

Xelion was als cloudaanbieder van telefoniediensten met een hosted PBX en communicatiediensten vooral relevant voor kleinere bedrijven. Het platform Xelion 7 is nu echter zo uitgebreid dat bedrijven al hun communicatie op in de cloud kunnen organiseren en integreren met bedrijfsapplicaties, contactcenters en mobiele telefonie en datadiensten.

‘Visie Xelion sluit aan bij positionering oneCentral’

Nu het bedrijf is opgeschoven in de markt, is voor partnermanager Thijs van den Ende de kans gekomen om verder te groeien. Xelion werkt daarom steeds vaker met oneCentral om de stap te maken naar ‘MKB+ en hoger’. Daar zit de synergie met oneCentral, vindt hij. “Naast distributie aan resellers, infrastructuur en netwerkdiensten biedt oneCentral ons IT-diensten die wij bundelen als aanvulling op onze telefonie en UC-diensten”, zegt Van den Ende. “Bovendien sluit de visie van oneCentral aan bij hoe wij ons positioneren.”

Verder Lezen

Xelion is een van onze partners