0881118111

Poort80

oneCentral heeft Poort80 geholpen met:

  • Integratie Teams en telefonie
  • Migratie van bestaande situatie naar nieuwe oplossing
  • Support voor partner Aventel met de implementatie
‘Goede gebruikerservaring is de grootste winst’

Aventel uit Haarlem bedient bedrijven en organisaties met hosted VoIP in combinatie met mobiele telefonie. Kijkend naar de trends in de IT-markt voelde eigenaar Steven Schrier dat er een toenemende behoefte was aan telefonie in combinatie met samenwerken in Microsoft Teams. Om die uitdaging aan te gaan zochten ze een partner met expertise en ervaring, waardoor ze bij oneCentral uit kwamen.

Eigenaar Steven Schrier van Aventel is erg tevreden met de oplossing. “Via het platform van oneCentral kunnen we in- en outbound telefonie koppelen aan Teams zodat klanten afscheid kunnen nemen van hun traditionele telefonie. Ze werken zo feitelijk met een applicatie minder. De dienst die we hebben ontwikkeld, is eenvoudig in gebruik voor klanten en werkt lekker.”

Aventel heeft de dienst in een pilot uitgevoerd bij Poort80. Het Amsterdamse internetbureau had al langer de wens om telefonie en Teams samen te voegen en was ontevreden over de vorige oplossing. Tijdens de eerste lockdown in 2020 zette Aventel een pilot op met een geïntegreerde Teams Bellen-oplossing. oneCentral was hierbij de ondersteunende specialist. Deze pilot is goed bevallen en Poort80 belt sindsdien zorgeloos met Teams.

Lees hier het hele verhaal Poort80

Poort80 werkt samen met onze partner: