0881118111
Probeer Voice365 tijdelijk gratis met Launch Pack

Probeer Voice365 tijdelijk gratis met Launch Pack

oneCentral heeft met Voice365 een dienst waarmee partners en IT-resellers de telefooncentrale van klanten, inclusief alle vertrouwde features, kunnen koppelen aan Microsoft Teams. Partners kunnen Voice365 tijdelijk 2 maanden kosteloos aanbieden aan klanten die deze stap overwegen maar nog koudwatervrees hebben. Vraag ons Service Team naar het nieuwe Voice365 Launch Pack.

Wat is Voice365 eigenlijk?

Onder de Voice365 Suite biedt oneCentral een groeiend aantal diensten rond de telefoniekoppeling Microsoft Direct Routing voor Teams. Via een vertrouwde beheeromgeving worden bestaande Microsoft365-gebruikers aan de dienst gekoppeld. Daarna kunnen ze Teams uitbreiden met functies als opname van audio- en videogesprekken, callcenter functionaliteiten en een koppeling met de bestaande telefoniecentrale. Medewerkers zijn dan via Teams onderdeel van de bestaande telefonie-omgeving van het bedrijf inclusief nummers en doorschakelingen.

Met Voice365 functioneert de Teams-client van een organisatie als een softphone of client op de eigen VoIP-centrale. Het is mogelijk om alle medewerkers aan te sluiten maar ook een deel van de werknemers, individuele nummers of een afdeling. Voice365 biedt zo een gefaseerde overgang naar een volledige Microsoft 365 Teams-telefonie koppeling zonder verlies van de functionaliteit van de telefooncentrale.

Voice365 Launch Pack bestellen?

Partners kunnen Voice365 nu als Launch Pack tijdelijk twee maanden kosteloos aanbieden bij klanten. De actie loopt tot 31 maart 2022. Het Voice365 Launch Pack is per direct beschikbaar via de my.oneCentral partnerportal en biedt een basis testomgeving met tot 10 gebruikerslicenties en 085-nummers. In deze proefperiode kan een klant een gevoel krijgen bij Voice365. Na uiterlijk twee maanden gaat het Launch Pack over in een betaalde Voice365-licentie.

Een boost voor sales

De actie is ideaal voor partners die klanten met Voice365 willen laten profiteren van zowel de rijke features van telefonie als de voordelen van Teams. En ze geven hun eigen sales tegelijkertijd een boost.

Ondersteuning bij marketing

Partners die ondersteuning willen bij de marketing van deze actie, zoals met direct mail-teksten of een banner voor op de eigen website, kunnen dit aanvragen bij Service Team van oneCentral. Ook kan het Service Team helpen met eventuele vragen of informatie over de voorwaarden van deze actie.