OneCentral maakt Modulair maatwerk voor partners betaalbaar en toegankelijk.

partners

oneCentral onderscheidt zich met zowel nationale als internationale providerdiensten, zoals hosting en virtualisatie van communicatie oplossingen, waarbij het beheer centraal via één platform verloopt. Voor veel ICT-partners versmelten de data- en telefoniesystemen tot één geheel. Zo wordt een soft-PBX cloudsysteem steeds vaker overwogen als vervanging van het reguliere telefoniesysteem. Voor de gevirtualiseerde systemen werkt oneCentral met partners als VMware en OnApp, met wie we communicatiesystemen van onder andere Unify, 3CX en Avaya installeren. De cloud maakt dit allemaal heel eenvoudig.

partners

Platform

oneCentral biedt een betrouwbaar telefonieplatform op basis van open standaarden. Het telefonieplatform maakt deel uit van het communicatieplatform, dat over verschillende datacenters is verdeeld om de redundantie te waarborgen. Dat levert een robuust systeem op dat als basis voor telefoniediensten van andere partijen kan dienen. Dit platform is momenteel onder andere gecertificeerd voor Unify, Mitel, NEC, 3CX en het snelgroeiende Skype for Business. Partners kunnen op dit platform voor hun klant dus snel en eenvoudig een hosted communicatie-systeem in een private-cloud omgeving realiseren.

partners

Verbindingen

oneCentral is met meerdere netwerkaanbieders verbonden en kan hierdoor in heel Nederland x-DSL en glasvezel Breedband lijnen leveren. Doordat de verbindingen aangesloten zijn op de eigen switches in de oneCentral datacenters kan de gehele keten worden bewaakt en kan er direct worden ingegrepen mocht dat nodig zijn. Daarnaast is het onCentral Netwerk verbonden met de grote Datacenters in Europa.

partners

Telefonie

Een Voice-trunk is de moderne vervanging van de traditionele analoge en ISDN-netlijnen. Voice-trunks zijn een uitstekende oplossing voor klanten die de bestaande internet- en IP-VPN-verbindingen beter willen benutten. Door de diverse communicatiestromen in één omgeving te bundelen, wordt het beheer eenvoudiger en dalen de kosten. Ook bij bestaande of nieuw te installeren communicatiesystemen kunnen Voice-trunks met bijbehorende nummerplannen worden geleverd.

partners

Hosting

Bij een private-cloudsysteem biedt het centraal hosten van de applicatie in een gevirtualiseerde omgeving veel voordelen. oneCentral beschikt over een omvangrijke omgeving, waarmee de partner direct profiteert van een flexibel aanbod. In overleg wordt een applicatie ingericht, waarna het beheer wordt overgedragen. De partner kan op deze wijze het systeem zonder verdere tussenkomst van oneCentral inrichten. Met een centrale login heeft de partner toegang tot alle onderliggende klantsystemen. Daarmee waarborgt hij de kwaliteit van zijn eigen dienstverlening.

partners

Mobiel

Telefonie via mobiele toestellen is een belangrijke vorm van communicatie, maar maakt niet altijd deel uit van de oplossing voor bedrijven. oneCentral biedt de mogelijkheid de gesprekken direct via de eigen centrale te laten lopen. Naast een enorme efficiëntie toename voor de klant biedt zo’n rechtstreekse lijn ook grote functionele voordelen bij het doorverbinden van gesprekken en inzage in de beschikbaarheid van mobiele medewerkers. De vaste en mobiele omgeving gedragen zich dan als één geheel, met alle voordelen die daarbij horen.

Partner worden?

oneCentral is op zoek naar ondernemers die als partner in de telecombranche actief willen zijn. Wij zijn nadrukkelijk niet uit op een traditionele leverancier-afnemerrelatie, maar willen juist veel tijd en energie steken in een partnership. We willen samen tot mooie oplossingen voor klanten komen. Partners die willen nadenken over nieuwe wegen en daar ook hulp van een gelijkgestemde provider als sparringpartner bij kunnen gebruiken. Zo doet elke partij waar hij goed in is en juist daar liggen de kansen en successen voor de toekomst. Meer informatie: Nico Dammers Tel 088-1118141 of e-mail nico.dammers@onecentral.nl