Alles over wie we zijn en waarom we het doen.

oneCentral, wie zijn wij?

Graag stellen wij ons team voor: wij zijn oneCentral, een baanbrekende telecomprovider voor al jouw zakelijke telefonie- en communicatie oplossingen. Gevestigd in Haarlem verzorgen wij wereldwijd jouw noodzakelijke telecomoplossingen. Wij leveren innovatieve oplossingen voor jouw telefonieomgeving, volledig afgestemd op jouw behoefte zodat je in alle gevallen goed en snel bereikbaar bent. Wij beseffen dat niet ieder bedrijf dezelfde functionaliteit nodig heeft en spelen daar op diverse manieren op in. Met ons modulaire maatwerk bouwen wij wat jij nodig hebt. Samen komen wij tot de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Oprichter Marius Savelbergh merkte in 2006 op dat er een behoefte was aan gerichte oplossingen voor zakelijke telefonie. Dit resulteerde in het ontstaan van oneCentral. Marius heeft een solide en zeer kundig team samengesteld, ieder teamlid met een eigen expertise en uiteraard jarenlange ervaring op het gebied van datacommunicatie, telecom en internet. Deze samenstelling maakt van oneCentral een goed geoliede machine die de dynamische aard van de telecombranche moeiteloos bij kan houden.

“Hoewel ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, staat directe communicatie centraal. De uitdaging ligt in het eenvoudig en kostenefficiënt aanbieden van deze mogelijkheden en daar slaagt oneCentral zeker in.”

Marius Savelbergh, Managing partner van oneCentral.

Marius Savelbergh

De oprichter van oneCentral. Al tijdens zijn opleiding had Marius een grote interesse in computers en het opkomende internet. Nog voor zijn afstuderen startte hij zijn eigen onderneming; Met de oprichting van Linkx in 1997 werd de basis voor het huidige oneCentral gelegd. Van toen innovatieve faxdiensten tot het huidige voice distributie platform heeft de eigen ontwikkeling van toegankelijke communicatiediensten altijd centraal gestaan.

“Door onze gemeenschappelijke passie voor innovatie en techniek is het relatief kleine oneCentral team in staat om oplossingen van wereldformaat te creëren.”

Nico Dammers

Nico Dammers

Met zijn solide achtergrond in de internationale telecomwereld en specifieke kennis van VoIP, cloud services en managed hosting omgevingen, is Nico de aangewezen persoon om oneCentral naar the next level te brengen. Als general manager van oneCentral focust Nico zich volledig op de ontwikkeling en groei van het bedrijf. Samen met Marius is Nico verantwoordelijk voor de strategische ontwikkelingen op communicatiegebied.

“De persoonlijke benadering van oneCentral en de korte lijnen binnen ons bedrijf stellen ons in staat direct te schakelen en de klant flexibel en snel oplossingen te bieden.”

Jan-Willem van der Meij, technisch manager van oneCentral.

Jan-Willem Van der Meij

Jan-Willem is als technisch manager van oneCentral gespecialiseerd in het virtualiseren van de oneCentral servers, het beheren van ons online hosting platform en het afhandelen van complexe technische vraagstukken. Inmiddels heeft hij 20 jaar ervaring in het hosten van online applicaties. De ontwikkelingen op gebied van Cloudhosting worden direct door hem opgepakt en waar mogelijk geïmplementeerd.

“oneCentral vindt een grote mate van betrokkenheid essentieel voor een goede samenwerking. Wij investeren daarom veel in persoonlijk contact met zowel partner als klant en dat is precies wat ons zo bijzonder maakt.”

Ronald Lewis, sales manager oneCentral

Ronald Lewis

Gespecialiseerd in het bouwen en beheren van directe en indirecte verkoopkanalen is Ronald Lewis een sterke aanvulling op het oneCentral team. In zijn rol van Sales Manager is hij de aangewezen persoon om oneCentral naar het volgende niveau te tillen. Voordat Ronald het oneCentral team kwam versterken was hij betrokken bij een breed scala aan projecten voor mobiele, vaste en intelligente netwerken, value added services, VoIP en Unified Communications. Binnen oneCentral zal Ronald zich voornamelijk focussen op het uitbreiden en onderhouden van partnerrelaties.

“Mijn constante drive om te zoeken naar implementatie van bestaande oplossingen en technieken zoals bijvoorbeeld Docker, Elasticsearch en Symfony draagt bij aan een stabiele en innoverende ontwikkelomgeving.”

Theo Belder

Theo Belder

Na zijn studie Informatica aan de Hogeschool Utrecht begon Theo zijn loopbaan bij Trends Telematics in Rotterdam. Daar was hij verantwoordelijk voor de support en ontwikkeling van een opensource telefonieplatform. Bij oneCentral houdt hij zich bezig met de ontwikkeling van verschillende webportals, bewaking van operationele processen, data analyse en beheer van de netwerkomgeving.

“De kracht van oneCentral is dat wij zowel de eindgebruiker als de partner echt horen en zo soepel en snel in kunnen spelen op de behoeftes.”

Eileen Prowell

Eileen Prowell

Voor alle administratieve en financiële vragen kun je bij Eileen terecht. Voordat zij neerstreek bij oneCentral was zij werkzaam als operations controller bij een expediteur. Daar heeft zij ruime ervaring opgedaan op administratief en financieel gebied. Voor oneCentral verzorgt zij onder andere de facturatie, controles en financiële afwikkeling. Ook beheert zij het social mediabeleid van oneCentral.

“Een dynamische samenwerking, zowel intern als met de partner, is van zeer groot belang. Ons team is dusdanig op elkaar ingespeeld dat wij snel en accuraat kunnen reageren op de veranderingen binnen de markt.”

Kevin Cheng

Kevin Cheng

Als Technical pre-sales consultant bij oneCentral is Kevin verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van onze partners. Hij maakt de juiste vertaalslag van de technische mogelijkheden naar voor de eindklant begrijpelijke taal. Voordat Kevin aan de slag ging bij oneCentral heeft hij zijn studie Informatiekunde aan de UvA succesvol afgerond en was werkzaam in soortgelijke functies bij grote providers waaronder KPN, Orange en XS4All.

“oneCentral is een partner die meedenkt met klant en reseller. Wij ondersteunen bij het vinden van de perfecte balans tussen wens en oplossing zodat de bedrijfscommunicatie vlekkeloos en efficiënt verloopt.”

Michael Brugge
Sinds 2017 maakt Michael deel uit van het oneCentral team. Na de opleiding Netwerk- en ICT-beheer startte Michael zijn loopbaan als service technicus en heeft hij zijn sporen verdiend als engineer bij Trends ICT. Als Technical support & Pre-sales consultant is Michael verantwoordelijk voor het ondersteunen van resellers en partners bij support vragen. Ook begeleidt hij partners in het offertetraject. Zijn uitgebreide kennis van PBX’en, SIP protocollen en networking maken Michael een goede aanvulling op het team.