Alles over wie we zijn en waarom we het doen.

oneCentral, wie zijn wij?

Graag stellen wij ons team voor: wij zijn oneCentral, een baanbrekende telecomprovider voor al jouw zakelijke telefonie- en communicatie oplossingen. Gevestigd in Haarlem verzorgen wij wereldwijd jouw noodzakelijke telecomoplossingen. Wij leveren innovatieve oplossingen voor jouw telefonieomgeving, volledig afgestemd op jouw behoefte zodat je in alle gevallen goed en snel bereikbaar bent. Wij beseffen dat niet ieder bedrijf dezelfde functionaliteit nodig heeft en spelen daar op diverse manieren op in. Met ons modulaire maatwerk bouwen wij wat jij nodig hebt. Samen komen wij tot de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Oprichter Marius Savelbergh merkte in 2006 op dat er een behoefte was aan gerichte oplossingen voor zakelijke telefonie. Dit resulteerde in het ontstaan van oneCentral. Marius heeft een solide en zeer kundig team samengesteld, ieder teamlid met een eigen expertise en uiteraard jarenlange ervaring op het gebied van datacommunicatie, telecom en internet. Deze samenstelling maakt van oneCentral een goed geoliede machine die de dynamische aard van de telecombranche moeiteloos bij kan houden.

“Hoewel ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, staat directe communicatie centraal. De uitdaging ligt in het eenvoudig en kostenefficiënt aanbieden van deze mogelijkheden en daar slaagt oneCentral zeker in.”

Marius Savelbergh, Managing partner van oneCentral.

Marius Savelbergh

De oprichter van oneCentral. Al tijdens zijn opleiding had Marius een grote interesse in computers en het opkomende internet. Nog voor zijn afstuderen startte hij zijn eigen onderneming; Met de oprichting van Linkx in 1997 werd de basis voor het huidige oneCentral gelegd. Van toen innovatieve faxdiensten tot het huidige voice distributie platform heeft de eigen ontwikkeling van toegankelijke communicatiediensten altijd centraal gestaan.

“Het sterk innovatieve karakter van oneCentral in combinatie met de dynamiek in de telecommarkt en de plezierige collega’s maakt dat ik iedere dag met plezier aan de slag ga.”

Rink Dobbenga, Sales & Distributie Manager bij oneCentral.

Rink Dobbenga

Met een solide achtergrond als Sales & Distributie Manager in de telecomwereld richt Rink zich binnen oneCentral volledig op de ontwikkeling en groei van het partnerkanaal. In de ruim 25 jaar dat hij actief is in het B2B indirect sales kanaal, heeft hij zich voor onder andere Siemens, KPN en Telfort Zakelijk met strategische en conceptmatige ontwikkelingen op communicatiegebied bezig gehouden.

“De persoonlijke benadering van oneCentral en de korte lijnen binnen ons bedrijf stellen ons in staat direct te schakelen en de klant flexibel en snel oplossingen te bieden.”

Jan-Willem van der Meij, technisch manager van oneCentral.

Jan-Willem Van der Meij

Jan-Willem is als technisch manager van oneCentral gespecialiseerd in het virtualiseren van de oneCentral servers, het beheren van ons online hosting platform en het afhandelen van complexe technische vraagstukken. Inmiddels heeft hij 20 jaar ervaring in het hosten van online applicaties. De ontwikkelingen op gebied van Cloudhosting worden direct door hem opgepakt en waar mogelijk geimplementeerd.

“Mijn constante drive om te zoeken naar implementatie van bestaande oplossingen en technieken zoals bijvoorbeeld Docker, Elasticsearch en Symfony draagt bij aan een stabiele en innoverende ontwikkelomgeving.”

Theo Belder, Ontwikkeling en beheer oneCentral.

Theo Belder

Na zijn studie Informatica aan de Hogeschool Utrecht begon Theo zijn loopbaan bij Trends Telematics in Rotterdam. Daar was hij verantwoordelijk voor de support en ontwikkeling van een opensource telefonieplatform. Bij oneCentral houdt hij zich bezig met de ontwikkeling van verschillende webportals, bewaking van operationele processen, data analyse en beheer van de netwerkomgeving.

“Een dynamische samenwerking, zowel intern als met de partner, is van zeer groot belang. Ons team is dusdanig op elkaar ingespeeld dat wij snel en accuraat kunnen reageren op de veranderingen binnen de markt.”

Kevin Cheng, Support en pre sales consultant bij oneCentral.

Kevin Cheng

Als Technical pre-sale consultant bij oneCentral is Kevin verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van onze partners. Hij maakt de juiste vertaalslag van de technische mogelijkheden naar voor de eindklant begrijpelijke taal. Voordat Kevin aan de slag ging bij oneCentral heeft hij zijn studie Informatiekunde aan de UvA succesvol afgerond en was werkzaam in soortgelijke functies bij grote providers waaronder KPN, Orange en XS4All.

“Het is iedere keer weer een mooie uitdaging om samen met de partner en de klant een perfecte oplossing te creëren. Als alles dan samenkomt geeft dat een enorme tevredenheid.”

Eileen Prowell, operational controller bij oneCentral.

Eileen Prowell

Voor alle administratieve en financiële vragen kun je bij Eileen terecht. Voordat zij neerstreek bij oneCentral was zij werkzaam als operations controller bij een expediteur. Daar heeft zij ruime ervaring opgedaan op administratief gebied. Voor oneCentral verzorgt zij onder andere de facturatie, controles en financiele afwikkeling. Ook beheert zij het social mediabeleid van oneCentral.