0881118111
oneCentral deelnemer Winterfair 2017 in Utrecht op 13 december

oneCentral deelnemer Winterfair 2017 in Utrecht op 13 december

ICT Winterfair 2017

Maak kennis met oneCentral op de Winterfair 2017

Opwoensdag 13 decemberstaan de deuren vanDeFabriqueopen voorICT Professionalsom te netwerken, kennis op te doen en de uitgebreide Expo te bezoeken. Daarnaast kunnen inspirerende Keynotes en kennissessies worden gevolgd. Uiteraard staat de ICT Winterfair zo vlak voor de feestdagen in het teken van een sfeervolle eindejaarsbijeenkomst. Je kunt als bezoeker dus ook rekenen op een breed pallet aan winterse traktaties in een sfeervolle ambiance. DeICT Winterfairwordt afgesloten met detraditionele eindejaarsborrel.

Rink Dobbenga ven oneCentral

Begin de beursdag goed met een bezoek aan oneCentral op de Winterfair 2017 in DeFabrique in Utrecht. Kom op woensdag 13 december netwerken, kennis updaten en inspiratie opdoen op dit spectaculaire ICT-event! De Winter 2017 is de opvolger van de succesvolle ICT Summerfair 2017 en belooft weer een bijzondere bijeenkomst te worden.

Modulair Maatwerk van oneCentral

Maak tijdens deze editie kennis met het modulaire maatwerk van oneCentral. Deze innovatieve aanpak stelt je als partner in staat om snel en efficiĆ«nt de juiste componenten te kunnen selecteren zodat deze kunnen bijdragen aan een efficiĆ«nte en doeltreffende communicatie binnen een organisatie. Kom langs bij de oneCentral stand; Salesmanager Rink Dobbenga vertelt je graag meer over onze unieke manier van leveren van communicatieoplossingen.

Kennissessie

Rink Dobbenga van oneCentral deelt graag zijn kennis met jou en vertelt vol passie wat oneCentral zo bijzonder en uniek maakt. Tijden de 30 minuten durende kennissessie zal Rink vertellen hoe je eenvoudig Managed Service Provider wordt en hoe oneCentral helpt met modulair maatwerk. Ook zal hij vertellen hoe het Modulaire maatwerk van oneCentral ingezet kan worden om de eindklant een perfect passend aanbod te doen.

Uitbreiding partnernetwerk oneCentral

oneCentral is op zoek naar nieuwe (ICT) ondernemers die als partner in de telecombranche actief willen zijn. Wij zoeken naar partners die net als wij tijd en energie investeren in de samenwerking. Partners die willen nadenken over nieuwe wegen en daar ook hulp van een gelijkgestemde Voice-provider als sparringpartner bij kunnen gebruiken zijn van harte welkom.

Gratis inschrijven

Wil je dit event absoluut niet missen? Schrijf je dan hier geheel gratis in https://www.ictfair.nl/inschrijven

We zien je graag woensdag 13 december in DeFabrique te Utrecht, dan vertellen wij jou alles over ons modulair maatwerk, filiaalconcepten of de mogelijkheid zelf provider te worden. Kom langs bij standnummer 46 in de Kalvermelkzaal 1 in DeFabrique. Of bezoek onze website www.onecentral.nl voor meer informatie.