0881118111
oneCentral vernieuwt statuspagina voor partners

oneCentral vernieuwt statuspagina voor partners

De bestaande statuspage van oneCentral wordt binnenkort vervangen. De processen zijn aangescherpt en daarom is gekozen voor een andere monitoringsdienst om partners en klanten zo nog beter te kunnen informeren.

Wat gaat er veranderen?

De vertrouwde informatie blijft uiteraard vindbaar op de statuspagina. Er is zichtbaar of alle systemen operationeel zijn en wat de status is van de Interconnects, Telephony Services, Hosting Services, Frontend Web Services en System Metrics. De pagina biedt ook een overzicht van eventuele incidenten.

Opnieuw registreren

De planning is dat de nieuwe statuspagina begin maart live gaat. Er wordt nog gewerkt aan de laatste tweaks en tests. Op de oude statuspagina komt een onderhoudsmelding en partners en klanten krijgen hiervan een notificatie als het zover is. Partners en klanten die updates willen ontvangen, moeten zich wel even opnieuw registreren onderaan de statuspagina. Vanaf dat moment krijgen ze weer notificaties van eventuele incidenten en/of geplande onderhoudswerkzaamheden op het netwerk van oneCentral.

Link blijft ongewijzigd

De link naar de statuspagina blijft hetzelfde. Met vragen over de statuspagina is ons Support Team bereikbaar via de gebruikelijke contactgegevens.