0881118111
Maak kennis met oneCentral op ICT Summerfair 2017

Maak kennis met oneCentral op ICT Summerfair 2017

Begin de zomer goed met een bezoek aan oneCentral op de ICT Summerfair 2017 in de Fokker Terminal in Den Haag. Kom op woensdag 5 juli netwerken, kennis updaten en inspiratie opdoen op dit spectaculaire ICT-event! De ICT Summerfair 2017 is de opvolger van de succesvolle ICT Summerfair 2016 en ICT Winterfair 2016 en is weer een flinke slag groter van opzet geworden.

Modulair Maatwerk van oneCentral

Maak tijdens deze editie kennis met het modulaire maatwerk van oneCentral. Deze innovatieve aanpak stelt je als partner in staat om snel en efficiënt de juiste componenten te kunnen selecteren zodat deze kunnen bijdragen aan een efficiënte en doeltreffende communicatie binnen een organisatie. Kom langs bij de oneCentral stand; Salesmanager Rink Dobbenga vertelt je graag meer over onze unieke manier van leveren van communicatieoplossingen.

Unieke BMW i-3 pendeldienst

De ICT Summerfair 2017 belooft een unieke ervaring te worden. De toegang is geheel gratis. Ook is er gratis en voldoende parkeergelegenheid. Maar liefst 10 BMW’s i-3 zijn beschikbaar om van en naar de Parking 3 bij het 2 km verderop gelegen ADO stadion te rijden.Ook de rest van event biedt volop unieke activiteiten. Gedurende de dag kan er op veel stands interactief worden deelgenomen aan demo’s. Er kan bijvoorbeeld plaats worden genomen in een Formule1 en een Flight simulator of sla lekker hard op de Kop van Jut om te zien of je de flinkste ICT-er van het jaar bent!
Aansluitend is er de traditionele netwerkborrel. Dit jaar met 6 foodtrucks; voor ieder wat wils. Zorg dat je deze unieke ervaring meemaakt!

Uitbreiding partnernetwerk oneCentral

oneCentral is op zoek naar nieuwe (ICT) ondernemers die als partner in de telecombranche actief willen zijn. Wij zoeken naar partners die net als wij tijd en energie investeren in de samenwerking. Partners die willen nadenken over nieuwe wegen en daar ook hulp van een gelijkgestemde Voice-provider als sparringpartner bij kunnen gebruiken zijn van harte welkom.

Gratis inschrijven

Wil je dit event absoluut niet missen? Schrijf je dan hier geheel gratis in https://www.ictfair.nl/inschrijven/

We zien je graag woensdag 5 juli in De Fokker Terminal in Den Haag, dan vertellen wij jou alles over ons modulair maatwerk. Of bezoek onze website www.onecentral.nl voor meer informatie.