0881118111
oneCentral faciliteert ook dit jaar sponsorloop Wings for Life

oneCentral faciliteert ook dit jaar sponsorloop Wings for Life

Red Bull selecteert Nederlandse Com1 en oneCentral weer voor World Run 2017

Com1 gaat op zondag 7 mei in opdracht van Red Bull Media House zorgen voor de wereldwijde communicatiesystemen van de Wings for Life – World Run 2017. Het Nederlandse bedrijf Com1 heeft dit jaar weer de IT-infrastructuur van één van ‘s wereld grootste live TV-producties gebouwd. SIP-partner oneCentral uit Haarlem levert voor deze gelegenheid de internationale telefoonnummers en verzorgt de routering zodat alle organiserende partijen optimaal kunnen communiceren.

Wings for Life – World Run 2017 is een succesvol jaarlijks event dat tegelijkertijd in 25 landen wordt gehouden. De opbrengst van Wings for Life gaat naar dwarslaesie-onderzoek.

De opzet van de World Run is dat deelnemers zo ver mogelijk hardlopen waarna hun afgelegde afstand wordt omgezet in een sponsorbijdrage aan dit goede doel. De voorgaande jaren heeft Wings for Life in totaal ruim 7 miljoen euro opgehaald voor dwarslaesie-onderzoek.

Centrale regie

oneCentral en Com1 hebben alle internationale telefoonkoppelingen tussen de centrale regie in Oostenrijk en de 25 deelnemende landen verzorgd. Zij zijn voorafgaand en tijdens het event verantwoordelijk voor alle connectiviteit van dit high profile project waardoor wereldwijd ruim 700 miljoen TV-kijkers het evenement kunnen beleven.

Flexibele diensten

oneCentral zorgt tijdens het event voor de tijdelijke beschikbaarheid van telefoonnummers in de 25 landen zodat er live verslag kan worden gedaan over de atleten en hun relatieve positie. oneCentral faciliteert tevens de telefonie vanuit het internationale callcenter in Salzburg met wereldwijd ruim 150 lokale telefoonnummers. “oneCentral heeft veel ervaring met het faciliteren van de internationale communicatie van een groot aantal filiaalketens met het hoofdkantoor in Nederland”, aldus sales manager Rink Dobbenga. “Op deze manier is het mogelijk om zeer kostenefficiënt met de buitenlandse vestigingen te communiceren of een centraal ingericht contactcenter te exploiteren.”

Wings for Life in Nederland

De Wings for Life – World Run 2017 vindt in Nederland plaats in Breda. De TV-productie van de World Run 2017 is wereldwijd in handen van Red Bull Media House. De Nederlandse TV-uitzending is op zondag 7 mei op RTL 7 van 12.55-13.30 uur.