premise

innovatie
stabiliteit
financieel

organestabil

Stabiliteit

De stabiliteit van het AIR-netwerk van oneCentral wordt gedreven door zijn eenvoud. De gebruiker moet verzekerd zijn van bereikbaarheid en beschikbaarheid. Daarom hebben we gekozen voor een stabiel mobiel netwerk met meerdere vormen van fail-over. De technologie van het netwerk bevindt zich op de simkaart. De aangeboden functies zitten niet in een applicatie op het toestel, wat bijdraagt aan een snelle acceptatie en gemakkelijk beheer.

organestabil

Fail-over

Ondanks dat alle gesprekken standaard via het communicatiesysteem lopen, komt bij problemen de gehele bereikbaarheid niet in het geding. Hierop hebben we geanticipeerd met automatische fail-over op kritieke punten in het Air-netwerk. Gebruikers blijven bereikbaar op hetzelfde nummer met behoud van nummerweergave.

organestabil

Intelligente simkaart

Diverse oplossingen zijn opgebouwd uit apps welke op het toestel geïnstalleerd moeten worden die vervolgens afhankelijk zijn van het mobiele data netwerk. Voor het goed functioneren is men dan afhankelijk van het juiste type toestel, software versie en beschikbaarheid en kwaliteit van het netwerk op lokatie. Het oneCentral Air netwerk biedt de oplossing vanuit het telefonie netwerk. Dit betekent dat om van de volledige functionaliteit gebruik te kunnen maken het niet uitmaakt welk type mobiel toestel er gebruikt wordt.

organestabil

Eigen data netwerk

oneCentral Air biedt de mogelijkheid om het dataverkeer van de mobiele abonnementen via je eigen infrastructuur te routeren. Dit scheelt in kosten en beheer van VPN-systemen en centraliseert de toegangsrechten van jouw medewerkers.

organestabil

Mobiele eXtensies

Om mobiele toestellen volledig transparant aan de centrale te koppelen, heeft oneCentral Air MX ontwikkeld. Als een van de eerste netwerken wereldwijd gecertificeerd voor Unify, maar ook compatibel met andere oplossingen, transformeert Air MX een mobiel toestel tot een vaste extentie op de centrale. Uitbellen met het vaste nummer, zakelijke voicemail, bezet status bij collega’s, intern doorschakelen zijn functionaliteiten die vanuit de simkaart geboden worden.