0881118111
Medewerkers oneCentral gecertificeerd als Microsoft-engineers

Medewerkers oneCentral gecertificeerd als Microsoft-engineers

Servicemedewerkers Kevin Cheng en Michael Brugge zijn eind maart gecertificeerd als Microsoft Teams Voice Engineer. Met de kennis uit de opleiding kunnen ze partners beter ondersteunen bij de implementatie van Microsoft-diensten bij hun klanten en hen ondersteunen bij problemen.

Kevin is nu MS-720 gecertificeerd en Michael heeft zijn certificaat MS-700 met succes verlengd. De certificaten zijn voor Kevin en Michael belangrijk bij het leveren van support aan partners. “Ik ben nu op de hoogte van alle details van de Microsoft-diensten waar partners mee werken voor hun klanten”, zegt Kevin. “Vanuit het Voice 365 portfolio van oneCentral bieden we namelijk steeds meer diensten waarvoor deze kennis van Microsoft absoluut nodig is.”

Sparring partner

Ook Michael vindt de opleiding essentieel in zijn supportrol en in het contact met partners. Hij is nu in staat om partners optimaal te ondersteunen in de dienstverlening die zij afnemen. “Mijn collega’s en ik hebben het initiatief genomen om deze Microsoft-certificeringen te behalen en onze kennis van Microsoft Teams up-to-date te houden”, zegt Michael. “De oplossing Voice365 van oneCentral is weliswaar geen Microsoft-dienst maar toch is het van belang dat we een sparring partner kunnen zijn voor partners met vragen of problemen in hun businesscases.”

Microsoft-certificaten

Microsoft heeft twee nieuwe certificaten gelanceerd bovenop de basiskennis in het certificaat MS-700. Servicemedewerkers met het certificaat MS-720 kunnen de telefonieoplossing in Microsoft Teams binnen een organisatie plannen, ontwerpen, configureren, onderhouden en problemen oplossen. Ook moeten ze zakelijke vereisten kunnen vertalen naar een technische architectuur en daar communicatieoplossingen bij ontwerpen. Engineers die het certificaat MS-740 behalen, kunnen Teams-omgevingen ondersteunen, telemetrie- en loggegevens analyseren, problemen met implementaties oplossen en de prestaties verbeteren.