0881118111
Lancering oneCentral Air MX

Lancering oneCentral Air MX

De 5 grote voordelen van VAMO van oneCentral

Nu de moderne werknemer niet meer altijd op kantoor zit, maar ook vanuit huis en onderweg werkt, volstaan de standaard interne telefonienetwerken niet meer. Bedrijven zijn op zoek naar een communicatieoplossing waarmee iedereen, van baliemedewerker tot thuiswerker, snel met de juiste persoon in contact komt. Air MX van oneCentral maakt van deze wens realiteit. De dienst is volledig voorbereid op een overtuigende combinatie van gebruiksgemak, flexibiliteit en zichtbaarheid.

oneCentral heeft met Air MX een unieke Vast-Mobiel-integratie ontwikkeld. Hierbij wordt de mobiele telefoon gekoppeld als een directe vaste extensie op de telefooncentrale. Lees hier de 5 grote voordelen van VAMO van oneCentral.

Zakelijk mobiel abonnement van oneCentral

Voordeel #1

Geen installatie 
Air MX is een oplossing die vanuit het telefonienetwerk is opgebouwd. Het voordeel is dat er naast de simkaart niks geïnstalleerd hoeft te worden, het verder niet uitmaakt wat voor type toestel gebruikt wordt en welke softwareversie op de telefoon staat. Deze VAMO-dienst werkt op alle mobiele telefoons. De intelligentie wordt verzorgd door de combinatie van het oneCentral-platform en de PBX. De werking van het toestel blijft ook onveranderd en omdat de gesprekken via het GSM-netwerk lopen, is kwaliteit gewaarborgd.

Voordeel #2

Beveiliging en filtering
Air MX biedt extra mogelijkheden op de toegang tot internet op het mobiele toestel. Standaard kunnen advertenties gefilterd worden, wat de snelheid en veiligheid ten goede komt. Deze dienst is verder uit te breiden. Zo is een additionele beveiliging tegen virussen
en malware mogelijk, maar kunnen ook extra filters geactiveerd worden waarmee bijvoorbeeld streaming diensten binnen of buiten werktijden beheerd worden.

Voordeel #3

Eigen PBX
oneCentral Air MX ondersteunt de koppeling met meerdere PBX-oplossingen en breidt deze nog verder uit. De dienst is hiermee onafhankelijk en biedt ondersteuning voor gerenommeerde merken. Wereldwijd is oneCentral als een van de eerste met deze oplossing door Unify gecertificeerd. De mobiele telefoon is dankzij deze oneCentral-oplossing onderdeel van de telefooncentrale. De functionaliteiten van de PBX, waaronder het kunnen bellen en doorverbinden naar interne telefoonnummers, worden ondersteund.

Voordeel #4

Constante doorontwikkeling
Mede omdat de dienst geheel vanuit het netwerk draait, is oneCentral in staat om nieuwe mogelijkheden toe te voegen die voor alle gebruikers beschikbaar zijn. Mogelijkheden die spoedig beschikbaar komen zijn onder andere; out-of-office schakeling, gescheiden rapportage zakelijk- en privé gebruik en internationale mobiele nummers op één simkaart.

Voordeel #5

Flexibel contract
oneCentral Air MX kent flexibele contractvoorwaarden vanaf minimaal één maand. De klant heeft de vrijheid om de dienst elke maand op te zeggen.

oneCentral Air MX vs. Traditioneel VaMo

oneCentral Air MXTraditioneel VaMo
Op basis van de simkaart.Op basis van app op telefoon.
Werkt op alle telefoons.Werkt optimaal op smartphones.
Onafhankelijke PBX-koppeling.Gelimiteerd tot platform van provider.
Directe PBX-integratie en -functionaliteit.PBX-integratie en -functionaliteit via app.
Gesprekken lopen via GSM.Gesprekken lopen via Data.
Beheerd mobiel internet.Onbeheerd mobiel internet.
Flexibele looptijd contract: minimaal 1 maand.Looptijd minimaal 12 maanden.

Wil je meer informatie? Bel oneCentral op 088- 111 8 111 of mail je vraag naar sales@onecentral.nl

Sef Heldens
TBM 6 2018