0881118111
oneCentral op ICTVakdag 2017 in Utrecht

oneCentral op ICTVakdag 2017 in Utrecht

oneCentral op ICTVakdag 2017

Bezoek oneCentral op de ICTVakdag 8 mei in Utrecht

Dit jaar staat oneCentral op een van de meest inspirerende plekken van de ICTVakdag; Het Meetingpoint: ”The next big thing in telecom”. Dit is de plek waar u terecht kunt om innovatieve partijen uit de telecomwereld te treffen. Daar mag oneCentral uiteraard niet ontbreken. Kom langs en maak op maandag 8 mei 2017 kennis met inspirerende vakgenoten, leveranciers en fabrikanten en ontdek de nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten binnen uw vakgebied.

Modulair maatwerk

oneCentral verzorgt modulaire maatwerkdiensten in samenwerking met gespecialiseerde partners. De communicatieoplossingen van verschillende leveranciers zoals Unify, Avaya, Mitel, Cisco, 3CX en Swyx worden gevirtualiseerd in onze datacenters. Wij beseffen dat niet iedere eindgebruiker dezelfde functionaliteit nodig heeft. Met ons modulaire maatwerk bouwen wij wat uw klant nodig heeft. Samen komen wij tot de beste oplossing voor uw klant zonder de knellende voorwaarden van de providers die het klanteigendom opeisen.

Uitbreiding partnernetwerk oneCentral

oneCentral is op zoek naar nieuwe (ICT) ondernemers die als partner in de telecombranche actief willen zijn. Wij zoeken naar partners die net als wij tijd en energie investeren in de samenwerking. Partners die willen nadenken over nieuwe wegen en daar ook hulp van een gelijkgestemde Voice-provider als sparringpartner bij kunnen gebruiken zijn welkom.

Bezoek ons 8 mei op de ICTVakdag, Telecomplein in de Jaarbeurs te Utrecht of neem een kijkje op onze website www.onecentral.nl.