premise

innovatie
stabiliteit
financieel

bluestabiel

Stabiliteit

In de markt van hosted onderscheidt oneCentral zich in haar brede kennis van realtime netwerken, zoals spraak en video, en in het ondersteunen van diverse types telefooncentrale en applicatieserver. Hiervoor werken we actief met de verschillende leveranciers waarbij de software op ons platform gecertificeerd wordt. Hiermee wordt onze dienstverlening volledig ondersteund door jouw leverancier. Dit zorgt voor continue stabiliteit; een geruststellende gedachte.

bluestabiel

Eigen omgeving

De meeste cloudoplossingen in de huidige markt zijn gebaseerd op een gedeelde omgeving. Op het eerste gezicht vaak rijk in mogelijkheden, maar in de basis een generieke oplossing voor generieke wensen. Een eigen omgeving biedt zekerheid en grip op eigen applicaties en gegevens. Door de ruime ondersteuning van de telefooncentrale kun je met oneCentral veelal verder met bestaande licenties en randapparatuur. Belangrijker is tevens dat de bestaande leverancier van jouw centrale je kan blijven ondersteunen.

bluestabiel

Gecertificeerd voor jouw telefooncentrale

Het oneCentral platform is voor meerdere omgevingen gecertificeerd waaronder Skype for Business van Microsoft, NEC en Mitel. Hiervoor worden vele scenario’s doorlopen waarbij de leverancier van de telefooncentrale zeker stelt dat alle systemen naar verwachting reageren. Deze stabiliteit geeft vertrouwen dat je omgeving volledig ondersteund wordt en mogelijke problemen snel opgelost kunnen worden.

bluestabiel

Redundantie

De grote kracht van hosted is dat de bedrijfsomgeving tegen voorzienbare kosten redundant uitgevoerd wordt. Zo kan een stroomonderbreking of andere calamiteit op lokatie een onderneming niet meer geheel onbereikbaar maken. Zelfs als de centrale zelf in de problemen komt, heeft oneCentral diverse voorzieningen in het netwerk zelf die er voor zorgen dat jouw onderneming bereikbaar blijft.

bluestabiel

Eenvoudig opschalen

Een communicatie oplossing in een hosted model biedt kostenvoordelen op het gebied van beheer, afschrijvingen en onderhoud. Daarnaast kan de onderneming ook eenvoudig licenties en capaciteit toevoegen bij groei of (seizoens-)pieken. Zodra de extra capaciteit niet meer nodig is, wordt deze teruggeven. Een model wat niet mogelijk is met on-premise of gekochte oplossingen.