0881118111
oneCentral aanwezig op ChannelConnect Live 2017

oneCentral aanwezig op ChannelConnect Live 2017

oneCentral neem dit jaar weer deel aan ChannelConnect Live 2017

oneCentral is dit jaar wederom aanwezig op het ChannelConnect Live 2017 Event. Dit inspirerende netwerkevent voor Telecom en ICT-professionals zal plaatsvinden op woensdag 28 juni in DeFabrique in Utrecht. ChannelConnect Live2017 is een zeer interessant evenement voor iedereen die actief is in de ICT. Partners, System Intregrators, Value Added Resellers, maar ook eindgebruikers van grote en middelgrote bedrijven kunnen hier een schat aan waardevolle informatie en inspiratie opdoen. Laat je informeren over de laatste trends en innovatieve ontwikkelingen van oneCentral zoals modulair maatwerk.

Kennissessie Virtualisering & Private Cloud als modulair maatwerk

Dit event biedt een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met oneCentral; Wie zijn wij en wat kunnen wij? oneCentral Sales Manager Rink Dobbenga zal tijdens het event een kennissessie houden over het virtualiseren van communicatiediensten en hoe het modulaire maatwerk van oneCentral kan bijdragen aan een efficiĆ«nte en doeltreffende communicatie binnen een organisatie. Dit modulaire maatwerk stelt je als partner in staat om snel en efficiĆ«nt de juiste componenten te kunnen selecteren, zonder dat je lastig wordt gevallen met allerlei detailvragen. Zodoende kun je je kostbare tijd aan het klanttraject besteden.

Gratis toegang en drinks

De toegang tot ChannelConnect Live 2017 is gratis. Meld je hier aan voor toegangskaarten. Vergeet je niet ook aan te melden voor de interessante kennissessie van Rink Dobbenga, sales manager van oneCentral. Vanwege de gunstige ligging is er voldoende gratis parkeergelegenheid.  Aan het einde van de middag is er een gezellige beursborrel waar alle deelnemers en bezoekers van harte welkom zijn.

Uitbreiding partnernetwerk oneCentral

oneCentral is op zoek naar nieuwe (ICT) ondernemers die als partner in de telecombranche actief willen zijn. Wij zoeken naar partners die net als wij tijd en energie investeren in de samenwerking. Partners die willen nadenken over nieuwe wegen en daar ook hulp van een gelijkgestemde Voice-provider als sparringpartner bij kunnen gebruiken zijn welkom.

Dus kom woensdag 28 juni naar ChannelConnect Live 2017 in DeFabrique in Utrecht en maak kennis met oneCentral en ons modulair maatwerk of bezoek onze website www.onecentral.nl