premise

innovatie
stabiliteit
financieel

stabil

Stabiliteit

Bereikbaarheid is essentieel voor de bedrijfsvoering. Hier zijn diverse oplossingen voor; van de basisredundantie vanuit het netwerk tot redundante lijnen via verschillende providers. We noemen het basisredundantie, omdat de essentiële componenten ook aan de kleinste oplossing worden geboden. Onze gebruikers kunnen er op vertrouwen dat, mocht een beller jouw locatie toch niet kunnen bereiken, bijvoorbeeld door een stroomstoring, het gesprek automatisch op een alternatieve bestemming afgeleverd wordt.

stabil

Emergency routing

Ondernemingen riskeren nog te vaak onbereikbaarheid door storingen, die bijvoorbeeld het gevolg kunnen zijn van een stroomonderbreking op locatie of softwarefouten. Op zo’n moment wordt er haastig naar tijdelijke oplossingen gezocht en telt elke minuut. Als standaardfaciliteit binnen het netwerk biedt oneCentral de optie om gesprekken naar een onbereikbare centrale automatisch op een ander nummer aan te bieden. Jij, of de beheerder, krijgt daarbij direct per e-mail informatie over de gesprekken die op deze manier zijn verwerkt.

stabil

Redundantie

Naast de redundantie in ons eigen netwerk biedt oneCentral ook diverse opties voor de koppeling naar de locatie via verschillende routes. Dit kan uiteenlopen van een eenvoudige tweede registratie via een bestaande verbinding tot een geavanceerde opzet van verbindingen via meerdere wegen, waarbij de capaciteit optimaal wordt benut.

stabil

Gecertificeerd

Het oneCentral platform is voor meerdere omgevingen gecertificeerd, waaronder Unify, 3CX en Cisco. Hiervoor worden vele scenario’s doorlopen waarbij de leverancier van de centrale zeker stelt dat alle systemen naar verwachting reageren. Dit geeft vertrouwen dat de omgeving volledig ondersteund wordt en mogelijke problemen snel opgelost kunnen worden zodat bereikbaarheid gegarandeerd blijft.

Notificaties

Kennis en transparantie over de bereikbaarheid vormt voor ons een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Daarom bieden we diverse mogelijkheden voor notificaties. Mochten er een of meerdere gesprekken zijn gemist door het wegvallen van de verbindingen of door problemen op de centrale, dan versturen we direct een bericht met gedetailleerde informatie over tijdstip en nummers.

SIP trunk

Een SIP trunk, ook wel VoIP trunk genoemd, biedt de moderne centrale een koppeling naar traditionele telefonie. oneCentral heeft een eigen platform waarop de klanten aangesloten worden.

stabil

Bereikbaarheid

Een veelvoorkomend probleem tijdens piekmomenten, bijvoorbeeld bij een kortlopende promotie, is overbezetting van de lijn. Met een goede verdeling en de juiste beschikbaarheid kunt u bereikbaarheidsproblemen op uw locatie voorkomen. Diverse servers bieden een wachtrij oplossing, echter door deze vanuit het netwerk aan te bieden, bespaart oneCentral op kosten van licenties en capaciteit naar uw lokatie. Daarnaast is de oplossing flexibel inzetbaar, ideaal voor goede bereikbaarheid tijdens tijdelijke acties!